25 Nov 2011

Politica de returnare fun4ever.ro

Utile

La fun4ever.ro ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 
Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@foto4ever.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 
– Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.
– Produse livrate in urma unor comenzi speciale

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Pentru orice alte detalii suplimentare: office@foto4ever.ro

Va multumim.

fun4ever.ro: caciuli cu animale de plus, calendare, jucarii, caciuli ski, urs polar, vulpe, soricel, pinguin, foca, hipopotam, broasca, ren, girafa, maimuta, urs aviator, delfin, plus